S P E C T A C O L E

Godot
Cafe-Teatru

 

Teatru

"Clinica sinucigașilor" de Gabriela Mihalache
Sambata 21.04.2018
Regia Cristian Bajora
 
Cu: Ivanna Ravac/ Patricia Ionescu, Alex Vlad, Ionuț Iftimiciuc, Grațiela Popa, Dorin Enache, Mihai Bădoi, Dana Roman, Bogdan Stroe
 
Un spectacol care dorește să-ți reamintească faptul că speranța nu moare niciodată. O comedie despre realitatea gri care ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri... chiar de pe marginea prăpastiei.MOTTO: Nu poți muri decât atunci când ai trăit cu adevărat – așa că trăiește-ți clipa!


Cine-ar fi crezut că sinuciderea poate fi motiv de comedie?

Clinica Sinucigașilor este locul care îți garantează că vei scăpa de toate neliniștile, problemele și angoasele existențiale, prin plecarea spre o lume mai bună. În sala de așteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung să vorbească despre iubire și absolut, limite interioare, căutarea fericirii și nevoia de a fi apreciat. Astfel se naște această comedie senzațională a actualității, un teatru al speranței care scoate în evidență faptul că oricât de insignifiantă și ratată ar fi viața cuiva, aceasta merită traită pană la capăt!

În ciuda titlului dur, Clinica Sinucigașilor este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi speranțe, gânduri pozitive și bună dispoziție. Până la urmă, nu e dracul chiar atat de negru!


Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.


Durată spectacol: 1h 45
Preț bilet: 35 lei
  Cumpara bilete online
Tur virtual Godot Cafe Teatru
Parteneri Godot Cafe Teatru