S P E C T A C O L E

Godot
Cafe-Teatru

 

Teatru

"Zeul măcelului" de Yasmina Reza
Vineri 23.03.2018
Regie: Dragoș Câmpan
Cu: Theodora Stanciu, Natalie Ester/ Tania Popa, Alexandru Conovaru, Șerban Georgevici/ Octav Strunilă
Scenografie: Vladimir Turturică
Light Design: Andrei Amariei
Două cupluri aparent civilizate, două cupluri pe care le-am putea întâlni în orice timpuri, la orice vârsta, de oriunde si de nicaieri. Două cupluri mature (sau așa vrem să presupunem) sunt nevoite să se întâlnească pentru a purta o discuţie despre un accident nefericit și destul de grav: o încăierare pe terenul de joacă între fiii lor!

Unul dintre băieți e atacatorul, celălalt este victima. Până aici totul real și discuția dintre părinți plină de motivație. Dar ce te faci când de la doi incisivi și un hamster totul se transformă într-o poveste plină de haz, de absurd, de cinism și de adevaruri crude...și mai ales într-o poveste plină de lecții de viață!

Cine e vinovatul? Cine trebuie să plătească? Ce înseamnă bună purtare? Până unde putem să ne păstram educația și zâmbetul când situația e atât de încordată? Cât de formali putem fi dacă înauntru nostru e gol? Cât de corecți putem fi față de noi și față de ceilalți, chiar dacă trebuie să ne apărăm propiul copil?

În viață avem nevoie de politețe și diplomație, la fel de mult cum avem nevoie de sinceritate și de oameni direcți. Sunt momente în care măștile sunt importante, dar și atunci când ele cad trebuie să ne regăsim...tot pe noi. Pare absurd, nu? Uneori așa e și viața. Cu situații dintre cele mai absurde și cu lecții greu de înțeles!


"Zeul măcelului" este o comedie care te prinde și nu te pierde până la final; un spectacol despre viața de familie, prietenie, falsitate, cinism. O comedie plină de personaje carismatice ce vor fi interpretate de Theodora Stanciu, Natalie Ester/ Tania Popa, Alexandru Conovaru, Șerban Georgevici/ Octav Strunilă


E o luptă în care poate doar Dumnezeu mai poate înțelege ceva!
Durată: 1h30
Preț: 50 RON
  Cumpara bilete online
Tur virtual Godot Cafe Teatru
Parteneri Godot Cafe Teatru